Liderul unui partid din Botoșani a trecut la PNL: Nu voi mai fi masă de manevră

PNL BotosaniLiderul Pro România Botoșani, Dumitru Chelaru, a trecut la PNL. Acesta a declarat pentru BotosaniNews că a făcut această alegere după scandalul de la nivel național din interiorul Pro România. El a declarat că la Pro România a fost numit vremelnic ca și coordonator județean și nu a acceptat să fie folosit ca masă de manevră de către liderii acestui partid.

Voi sprijini PNL. Problema mare s-a ivit odată cu nenorocirea de la vârful Pro România, unde conducătorii de bază ne-au folosit ca masă de manevră și ne-au pus într-o posturi efectiv umilitoare. Nu este de acceptat așa ceva: oameni care au fondat partidul, când am fost numit, pentru că nu am nicio problemă în a accepta etichete de traseist, dar eu am fost numit de Daniel Constantin vremelnic, nu am fost ales. Eu munceam cu toată credința și cu toată sinceritatea pentru o structură mică, puternică, dar care să respecte niște principii, dar ei ne-au folosit ca masă de manevră. Nu accept așa ceva”, a declarat Chelaru.

Liderul Pro România, care este și primarul comunei Pomârla, a declarat că se întoarce în PNL, întrucât are prieteni și colegi pe care îi respectă și că nu își dorește funcții în partid.

Nu m-a ales un for, o adunare a partidului, ca să îmi fie rușine de acei oameni care m-au pus într-o funcție de conducere. Eu nu voi mai fi masa de manevră a intereselor personale: fie că se cheamă Ponta, Dăncilă. Eu voi lucra lângă părieteni sinceri cu care să pot face ceva. Nu merg pentru funcții, nu mereg pentru promovare. Doar Primăria Pomârla va fi obiectivul meu în următoriul deceniu, Nu am nicio prețenție de preamărire unde mă duc, dar vreau oameni sinceri cu care să lucrez”, a adăugat Chelaru, 

Înainte de a pleca în Pro România, Dumitru Chelaru a fost și la PSD.

One thought on “Liderul unui partid din Botoșani a trecut la PNL: Nu voi mai fi masă de manevră

  1. Măi primar de Pomârla, fii drăguț și nu mai umbla cu sforăieli de 2 bani! Adevărul gol-goluț este că tu ai simțit ,,golul de sub picioare” ( adică posibilitatea de a nu mai fi primar cu Pro România) și ai trecut în căruța care circulă- mai repede. Să fie clar: cine te mai crede dacă treci de la o ideologie la alta după cum te scoli dimineața. Spui că ai fost sincer atunci când Daniel Constantin te-a ,,pus” coordonator. Eu cred că nu, de vreme ce ne spui că PNL-ul acum îți vine ca o mănușă. Cetățenii din Pomîrla ar trebui să te dea afară din Primărie pe făraș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *