Comunicat PNL Botoșani: PSD pierde teren, încet, dar sigur

Liberalii mulțumesc alegătorilor din județul Botoșani pentru voturile acordate candidatului PNL la președinția României, Klaus Iohannis.

Într-un fief considerat clasic PSD-ist, lucrurile au început să se schimbe, iar PSD pierde teren,  încet, dar sigur.

De departe, cea mai mare victorie- nu prin mărimea procentului, ci prin importanța și mărimea localității- este cea adjudecată duminică de liberalii din municipiul Botoșani, unde echipa PNL s-a mobilizat, obținând un scor care l-a situat pe președintele Klaus Iohannis pe primul loc. Felicităm toți colegii care au câștigat cu un scor zdrobitor împotriva PSD, demonstrând astfel că se poate, dar și toți colegii care au reușit să se bată de la egal la egal și chiar au învins în fața mașinăriei electorale PSD-iste. Este o dovadă de forță și de unitate.

 La nivel de județ, diferența dintre candidatul Klaus Iohannis și candidatul Viorica Dăncilă este însă mică, așadar poate fi recuperată și depășită cu ușurință în turul doi.

 De aceea, le mulțumim tuturor acelora care au votat și au avut încredere în președintele Klaus Iohannis, în competența și seriozitatea exprimată de acesta, în dovezile sale de bună intenție, în deschiderea sa pentru democrație și europenism.

 Suntem însă convinși că, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, prin implicarea și responsabilitatea alegătorilor, județul Botoșani se va alinia dorințelor și așteptărilor tuturor românilor. Așadar îi îndemnăm pe toți botoșănenii care vor să trăiască într-o Românie normală să iasă la vot.

Sursa: comunicat PNL Botoșani

One thought on “Comunicat PNL Botoșani: PSD pierde teren, încet, dar sigur

  1. Mai usor cu „pierd teren” pseudo pdl-istilor!
    De ce nu explicati ce realizari ati avut in 14-15 ani de guvernare, cate autostrazi ati construit?
    Ipocritilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *