FOTO& VIDEO! Atmosferă încărcată la sediul PSD Botoșani. Doina Federovici: În turul doi, ambii candidați pornesc pe picior de egalitate

Atmosferă încărcată, duminică seară, la sediul PSD Botoșani, după prezentarea rezultatelor exit-poll. 

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a mulțumit botoșănenilor, atât cei care au votat-o pe Viorica Dăncilă, cât și celorlalți, și a declarat că și-ar fi dorit o prezență mai bună la vot.

Ați văzut că suntem în turul doi, Vom centraliza și vor începe să ne parvină primele procese verbale și avem încrederea că botoșănenii au dat un vot masiv pentru candidatul PSD, președintele nostru, Viorica Dăncilă. Nouă nu ne rămâne decât să le mulțumim tuturor botoșănenilor, și celor care ne-au votat și celor care nu ne-au votat astăzi, să le transmitem că îi vom sprijini în continuare, atât cât ne permite statutul nostru în acest moment de partid de opoziție Sperăm că domniile lor au făcut diferența între guvernarea noastră din ulimii tre ani de zile, au făcut diferența dintre lucrurile bune pe care le-am făcut pentru botoșăneni și pentru România și măsurile de austeritate care, iată, s-au anunțat în ultima săptămână. Ne-am, fi dorit o prezență mult mai mare la vot la Botoșani”, a declarat Doina Federovici. 

Întrebată ce șanse are candidatul PSD în turul doi în fața lui Klaus Iohannis, Doina Federovici a spus că ambii candidați pornesc în turul doi pe picior de egalitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *