Colegii și rudele lui Ionuț, tânărul din Săveni ucis de mamă, sunt sfâșiați de durere. Când va fi înmormântat adolescentul

Ionuț Nichifor, adolescentul de 17 ani, din Săveni, care a fost ucis de mama sa, va fi înmormântat, joi. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la locuința părinților săi, iar slujba va fi ținută la Biserica „Sfântul Nicolae”. Tânărul va fi condus pe ultimul drum în cimitirul din localitate.  Rudele, colegii și prietenii acestuia sunt sfâșiați de durere. Ionuț avea toată viața înainte și planuri nenumărate de viitor. Sora sa, Daniela, trăiește o adevărată dramă după pierderea fratelui său.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cunoscuți:

„Dumnezeu sa va intareasca ..si fratiorului tau Dumnezeu sa -i dea un l.oc in Imparatia Sa … E fff dureros .???.. greu de crezut … sincere condoleeante ..”

„Eu inca nu pot sa cred asta…sper doar sa ma trezesc maine si sa revina totul la normal….”

„deci efectiv mi a murit cheful de viață”

„As vrea sa fie fals tot ce am auzit și sa mă trezesc cu un mesaj de la tine”

„Eu zic să terminăm cu toată chestia asta,nu am dormit aproape toată noaptea că m-am gândit la faza asta,nu e nevoie să-i mai scriem comentarii daca unii din noi nu am știut să îl apreciem când era în viața. Și eu am făcut o greșeală enormă când i-am facut unele faze și regret maxim că nu mi-am cerut scuze când era în viață. Acum cuvintele nu își mai au rostul,el nu ne mai răspunde. Cu totii țineți la el,înțeleg,dar dacă dramatizăm atât nu ajungem niciunde! Capul sus oameni buni,treziți-vă la realitate și împăcati-vă cu ideea”

Ionuț a fost ucis de mama sa, Liliana Nichifor.

Adolescentul din Săveni, ucis de mama sa, era fotbalist. „Era liniștit, așa era firea lui, un copil disciplinat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *