Adolescentul din Săveni, ucis de mama sa, era fotbalist. „Era liniștit, așa era firea lui, un copil disciplinat”

Adolescentul de 17 ani care a murit, după ce a fost înjunghiat în curtea casei, chiar de mama sa, în timp ce pleca la școală se numește Ionuț Nichifor. Cunoscuții vorbesc doar la superlativ de el. Elev la  Liceul Tehnologic „Petru Rareș” din Botoșani, Ionuț era un băiat liniștit, retras, căruia îi plăcea să își vadă de treburile sale, nu era adeptul anturajelor proaste. Din 2016, acesta juca la AS Unirea Săveni, o echipă antrenată de Valentin Livadariu. Antrenorul băiatului spune că vestea morții sale a fost un șoc pentru întreaga echipă, între jucători fiind o legătură destul de strânsă.

Era un băiat liniștit, nu se ținea de distracții, cum este tineretul din ziua de astăzi. El era mai tăcut, mai retras, așa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a povestit, pentru Botoșaninews.ro, antrenorul Valentin Livadariu.

Mama tânărului ar fi intrat într-un episod psihotic, bănuiesc medicii. Prima dată, şi-a opărit soţul care dormea şi pe care îl bănuia că vrea să divorţeze. Şi el a ajuns la spital cu arsuri pe mâini, dar a fost externat mai târziu. A urmat apoi copilul. La final, mama şi-a provocat singură leziuni grave, într-o tentativă de sinucidere.

Tragedie! Adolescentul de 17 ani din Botoșani a murit la spital. A fost ucis de propria mamă!

2 thoughts on “Adolescentul din Săveni, ucis de mama sa, era fotbalist. „Era liniștit, așa era firea lui, un copil disciplinat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *