Deputatul Cristian Achiței: Mă voi afla cât voi putea de des în preajma ministrului Transportului și ministrului Dezvoltării, pentru a-i determina să sprijine proiectele de investiții din județul Botoșani

Deputatul PNL, Cristian Achiței, a declarat că va face toate demersurile la nivel central pentru modernizarea drumurilor Botoșani-Tg.Frumos și Botoșani-Ștefănești.

Acesta susține că va fi cât mai des la cabinetele miniștrilor Transporturilor, respectiv al Dezvoltării pentru ca cele două investiții să se realizeze.

Lucian Bode, noul ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și Ion Ștefan, noul ministru al Dezvoltării. Sunt doi dintre membrii cabinetului PNL în preajma cărora mă voi afla cât voi putea de des în perioada următoare, pentru a-i determina să sprijine proiectele de investiții pentru județul Botoșani și botoșăneni”, a spus Achiției.

Potrivit acestuia, instalarea Guvernului Orban reprezintă primul pas spre o Românie normală.

Miniștrii iresponsabili ai PSD, demiși la moțiune, au fost scoși în sfârșit din Palatul Victoria în urma votului de învestire a Guvernului Ludovic Orban. PNL își demonstrează încă o dată forța, dar și responsabilitatea față de soarta României și a românilor, într-un moment dificil, punând interesele țării mai presus de interesele electorale sau de imagine proprii și asumându-și guvernarea”, a adăugat Achiței

Deputatul botoșănean mai spun că România are nevoie urgentă de o rectificare a bugetului pe 2019, de o lege a bugetului pentru anul 2020, de gestionarea problemelor legate de iminența sezonului rece, de desemnarea unui candidat legitim pentru Consiliul Europei, de organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor prezidențiale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *