FOTO! Volkswagen Passat căutat în Lituania, depistat la controlul de frontieră. A fost cumpărat cu 8.950 de euro

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Volkswagen Passat, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Lituania.

În data de 1 noiembrie 2019, în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul ucrainean Y.Y., în vârstă de 21 de ani, la volanul unui autotursim marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Lituania.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Lituania, cu o zi în urmă.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat autoturismul de la o persoană pe care a cunoscut-o în Lituania, plătind suma de . Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul era căutat de autorităţi.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 42.100 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *