DGA ia măsuri după ce Spitalul Județean ”Mavromati” s-a situat într-un top al mitei în spitalele din Romania

Direcția Generală Anticorupție derulează o amplă campanie în Spitalul Județean, pentru a combate fenomenul șpăgii în unitatea medicală. Asta după ce Spitalul Județean s-a situat într-un top al mitei în spitalele din România, ocupând locul 10.

Astfel, în spital s-au lipit afișe cu mesajul : ”Tu  poti face lumina-Suna la CALL Center  Anticoruptie”.

În urma acelei statistici, cei de la Direcția Anticorupție au un promo pe care l-au trimis în toate spitalele și începând de astăzi cam la toate secțiile veți vedea afișele respective, asta tocmai din dorința de a evita problemele de care tot s-a discutat. Este o campanie făcută în urma acelui clasament și ca prevenție în ceea ce înseamnă anticorupție, nu numai în spitale ci peste tot, pentru că asta ne dorim cu toții”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. 

De altfel, campania se va desfășurat în toate instituțiile publice din județul Botoșani. 

Unii botoșăneni spun că li s-a cerut mită la Spitalul Județean

2 thoughts on “DGA ia măsuri după ce Spitalul Județean ”Mavromati” s-a situat într-un top al mitei în spitalele din Romania

  1. LA UN DOCTOR DAI PENTRU CA FACE CEVA BUN PENTRU TINE , DAR VOI ASTIA ,DGA DE CE NU INTRATI SA STOPATI CORUPTIA DIN BANUL PUBLIC UNDE SE FURA MII DE MILIARDE DE POLITICIENII CORUPTI??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *