Reacția KFC după ce s-au descoperit bacterii periculoase în gheață

La cererea wall-street.ro, KFC a reactionat pe marginea stirii conform careia inspectorii de la protectia Consumatorilor au descoperit bacteria Clostridium, bacterii coliforme si enterococi intestinali in gheata produsa de restaurant. Compania spune ca are proceduri stricte de management si gestionare a ghetii, potrivit wall-street.ro.

Redam mai jos, integral, replica KFC Romania.

„In decursul zilei de astazi, 22.10.2019, am luat la cunostinta, din spatiul public, de rezultatele buletinelor de analiza aparute ca urmare a controlului efectuat de ANPC in restaurantele KFC.

Dorim sa precizam inca de la inceput ca avem proceduri stricte de management si gestionare a ghetii, incluzand inspectii zilnice, saptamanale si curatari periodice ale masinilor de gheata. In plus, realizam teste independente frecvente ale ghetii in toate restaurantele noastre.

Cu privire la rezultate prezentate de ANPC in spatiul public, dorim sa comunicam ca ne asumam intreaga responsabilitate si le cerem scuze clientilor nostri pentru neplacerile care ar fi putut sa apara.

In acest moment am demarat o investigatie interna pentru a determina cauzele care au condus la aceasta situatie ce ne-a surprins in mod neplacut. Astfel, va informam ca am decis oprirea tuturor masinilor de gheata din toate restaurantele KFC din tara pana la finalizarea verificarilor interne. Pentru siguranta consumatorilor ne luam angajamentul ca vom aplica masuri stricte pentru a combate si a preveni astfel de situatii in viitor. Dorim sa precizam ca, in cadrul restaurantelor KFC exista deja proceduri de buna practica bazate pe principiile HACCP ce presupun un sistem riguros de analiza a riscurilor in punctele critice de control pe toate etapele lantului alimentar. Avem un sistem de evaluare periodica la nivel de produse, furnizori si procese pentru a ne asigura ca toate standardele de calitate impuse prin lege sunt respectate”.

Alertă alimentară la KFC. Ce au putut găsi inspectorii de la Protecția Consumatorului

One thought on “Reacția KFC după ce s-au descoperit bacterii periculoase în gheață

  1. Ma bucur ca romanii apara poporul roman de colonistii verosi care cu orice pret vand orice sa ne distruga sanatatea sa fim pacientii lor la 120 kile pe care le facem dupa 3 ani de mancat produsele lor si tot ce e mai rau … tinerilor fac experimente pe voi , tinerii romani care mananca produsele lor!
    ATENTIE TINERILOR NU MAI CONSUMATI PRODUSELE ADUSE DE COLONISTII VEROSI CARE FAC BANI SA VA CREEZE DEPENDENTA DE PRODUSELE LOR ..CU TOT FELUL DE MEDICAMENTE INGERATE IN MANCAREA CE O CUMPARATI…AVETI COPIII SI FITI RESPONSABILI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *