Problemele lui Ongenda la FC Botoșani continuă: ”Este de nerecunoscut. A fost dat peste cap”

Francezul Hervin Ongenda (24 de ani) este departe de forma arătată la începutul sezonului și nici nu sunt șanse prea mari să redevină un jucător util pentru FC Botoșani.Antrenorul Marius Croitoru a vorbit despre situația atacantului și a spus că nu este mulțumit de modul cum se pregătește și cum joacă fostul fotbalist de la PSG sau Bastia.

„Ongenda a fost dat peste cap. În primele cinci-șase etape a fost un jucător incredibil. Este de nerecunoscut față de ce a jucat în primele cinci-șase etape. Oamenii care îi gestionează interesele au crezut că prin presiunile pe care le fac asupra noastră și asupra lui, îi fac bine. Atâta timp cât nu ești un jucător matur, calculat și să-ți vezi interesul, ai de suferit. Avem și noi de suferit pentru că nu ne putem baza pe un Ongenda sută la sută. Dacă eu nu sunt mulțumit de ceea ce arată Ongenda, cei care l-au urmărit până acum, nu cred că o să-l mai urmărească”, spune Marius Croitoru.

Cu toate acestea, Ongenda este în continuare folosit în meciurile de campionat, chiar dacă are evoluții slabe și nici nu a acceptat să-și prelungească înțelegerea cu FC Botoșani.

„La Botoșani nu se face cum se face la alte cluburi. Aici, nu numai Marius Croitoru, ci toți antrenorii care au fost, au fost singurii care și-au alcătuit lotul și și-au făcut echipele”, a mai spus Croitoru.

11 meciuri și 2 goluri are Hervin Scicchitano Ongenda la FC Botoșani în acest sezon de Liga 1, din care au trecut 12 etape. În ediția trecută a evoluat în 37 de meciuri și a marcat trei goluri.

Sursa: ProSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *