FOTO Mai mulți botoșăneni au mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva, la Iași. „Am stat 17 ore până am trecut la raclă”

Mai mulți botoșăneni au mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva, chiar în ziua sărbătorii. Au luptat cu oboseala și s-au îndârjit să se roage la rămășițele sfinte pentru ajutor divin. 

Daniel Ghiață este unul dintre botoșănenii care  au ținut să ajungă la racla sfântă în această zi deosebită. A fost singurul din familie care a stat la coada imensă de credincioși, dar nu s-a gândit nicio secundă să renunțe. Răbdarea și credința l-au ajutat.

Am început la ora 8:45 dimineața de pe splaiul Bahlui de la stâlpul 60 și am stat 17 ore… pana dimineată, la ora 1:50 am trecut la raclă. A fost superb, frumos, de vis…e a 3-a oară la mine când vin la Cuvioasa, dar acum am reușit s trec chiar de ziua ei pe 14 octombrie”, ne-a spus tânărul.

Nu s-a rugat doar pentru el, ci pentru sănătatea, bunăstarea și iertarea păcatelor întregii familii.

Sfânta Cuvioasă Parascheva: Ce nu e bine să faci pe 14 octombrie dacă vrei să îţi meargă bine

 

2 thoughts on “FOTO Mai mulți botoșăneni au mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva, la Iași. „Am stat 17 ore până am trecut la raclă”

  1. Daca mergea in orice alta zi, statea la coada 2 minute…sfanta se cam plictiseste in restul anului, o viziteaza doar studentii, in sesiune. Cocalarimea se duce pe 14 octombrie. Crestinii adevarati se pot duce oricand, oasele sunt acolo 24/7…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *