Nova Apaserv a scos la concurs 14 posturi. Vezi dacă te califici!

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaSocietatea Nova Apaserv Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi spre ocupare.

Astfel, se caută un specialist în achiziții publice, cu studii superioare și vechime în domeniul achizițiilor de minim 2 ani, dar și un manager financiar în cadrul UIP. Și aici se cer studii superioare și vechime de 5 ani pe post de economist.

Societatea a mai scos la concurs un post de referent, cu studii medii, în cadrul Compartimentului de Producție și un post de  casier  pentru Formația Siret. Se cer studii liceale.

De asemenea, este scos la concurs un post de reglor montator, cu studii profesionale sau liceu și un post de instalator apă-canal.

Societatea mai caută doi ingineri, unul în cadrul Sectorului Dorohoi și un altul la Compartimentul comercial Dorohoi -Darabani.

Opratorul de apă mai caută  doi instalatori apă-canal Sector Dorohoi-se cere școală profesională sau curs de calificare, un sudor, un șofer mașini mare tonaj, un mecanic utilaj și un inginer automatist în cadrul Serviciului Monitorizare și Control Tehnic.

Dosarele de concurs se depun până pe 15 octombrie.

Vezi aici cerințele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *