Plângere penală făcută de directorul DSPSA Botoșani împotriva medicului veterinar de la padocuri. Ce acuze i se aduc!

Scandalul de la Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani pare să nu se mai sfârșească. Directorul DSPSA Botoșani, Eugen Țurcanu, a depus la Parchet o plângere penală împotriva medicului veterinar Maxim Mihai, cu care a mai avut și o altercație.

Țurcanu îl acuză pe medic că împreună cu firma Trio Construct, cea care s-a ocupat de prinderea câinilor fără stăpân, și-ar fi însușit bani nejustificat din această activitate. El susține că prejudiciul creat s-ar ridica la 80.000 lei.

Acuzele directorului DSPSA Botoșani, Eugen Țurcanu, nu se opresc aici. El spune că incendiul care a fost anul trecut la padoc a fost pus intenționat pentru a șterge aceste urme.

Am trimis o plângere penală la Parchet pe numele medicului Maxim Mihai și aștept să vedem rezultatul organelor de cercetare penală. Dumnealui mi-a spus că anul trecut când a ars padocul de câini au ars toate registrele din urmă. Am găsit la un medic veterinar din oraș care a lucrat la padoc registre care nu erau scoase din padoc. Tare mă tem dacă nu au dat foc la cabinetul acela ca să șteargă niște urme, Trio Construct și medicul Mihai. Este vorba de evidențe, registre care nu sunt. Trebuie să justifice medicamente. Și-au însușit banii. Au trecut servicii care nu au fost făcute efectiv, Probabil acesta a fost motivul. asta înclin să spun că acolo a fost jaf organizat făcut de această firmă care a fost în cârdășie cu acest medic plătit de noi”, a afirmat Țurcanu.

El spune că în padoc nu s-a făcut dezinfectare de ani de zile, însă serviciulapărea ca și făcut doar pe hârtie.

Directorul DSPSA a făcut și o sesizare la ANAF privind existența unor facturi și așteaptă un control în acest sens. 

Citeste si:

Scandal într-o instituție publică din Botoșani. Un angajat acuză șeful că l-a strâns de gât și l-a trântit de perete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *