Scandal într-o instituție publică din Botoșani. Un angajat acuză șeful că l-a strâns de gât și l-a trântit de perete

Echipaj de poliție la BotosaniUn angajat al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement îl acuză pe directorul instituției că l-ar fi strâns de gât și l-ar fi trântit de mai multe ori de un perete.

Cel care a făcut acuzațiile este medicul veterinar Mihai Maxim, care a avut, luni, un conflict spontan cu directorul DSPSA, Eugen Țurcanu. După acest conflict, medicul veterinar s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati cu „traumatism coloană cervicală prin ștrangulare”. Ulterior, botoșăneanul de 37 de ani a făcut și o sesizare la Poliție, în care a arătat că a fost victima unor agresiuni.

Directorul DSPSA neagă acuzațiile de agresiune care i se aduc. El susține că a avut o discuție cu Maxim, însă spune că nu l-a lovit sau strâns de gât.

politia la padocurile din Botosani„Aștept ca organele statului să își facă cu competență datoria și domnul Maxim să probeze cele afirmate. În apărarea celor spuse de mine stă faptul că în zona adăpostului de câini comunitari în ultimii ani s-a dezvoltat o faună foarte interesantă de interese și de businessuri care din păcate nu au fost apărate de către domnul Maxim, persoană responsabilă de urmărirarea contractelor în timp. Am ajuns să fim captivi în niște combinații acolo pe care de la 1 august le-am desființat”, a spus Țurcanu.

Pe baza plângerii prealabile, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru purtare abuzivă. Oficialii Poliției susțin că persoanele implicate urmează a fi audiate.

3 thoughts on “Scandal într-o instituție publică din Botoșani. Un angajat acuză șeful că l-a strâns de gât și l-a trântit de perete

  1. Golanul bărbos se crede propritar pe CORNISA a lovit un muncitor …in rest gașcă de sifonatori de bani din încasări…..de la Cornisa…..de ce???

  2. Acesta exemplare PDL trebuie îndepărtat URGENT, daca nu e complice primarul aici …au amintiri financiare comune de la construcția complexului….nu pot fi despărțiți batausul il va santaja pe primar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *