O femeie din Botoșani a ajuns la spital după ce a făcut duș. Ce i s-a întâmplat

O femeie din Botoșani a ajuns la spital, zilele trecute, după ce a făcut duș. Botoșăneanca a folosit un gel de duș, iar la puțin timp a început să se simtă rău, potrivit Observator.tv. I-au apărut pete pe tot corpul, prezenta mâncărimi, i s-a umflat fața și îi cădea părul. Ea a sunat la hipermarketul de unde a cumpărat gelul de duș, iar reprezentanții acestuia i-au recomandat să ceară ajutorul medicilor.

Un producător cunoscut de produse de îngrijire a retras de pe piața din România două sortimente de geluri de duș, după ce s-a descoperit că în compoziția acestora există bacterii ce pot provoca probleme grave ale pielii. Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml, informează Mediafax.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene, mai notează sursa citată. Kaufland a retras de la vânzare produsele respective.

 

Clienţii care au achiziţionat un produs dintre cele două tipuri menţionate sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com