O tânără din Botoșani, studentă la Medicină, participă la concursul PhotoFrame al Societății Studenților Chirurgi din România. Cum o putem ajuta să câștige

O tânără din Botoșani, studentă la Medicină, participă la concursul PhotoFrame al Societății Studenților Chirurgi din România. Alice Colescu s-a înscris în concurs pentru a primi un workshop gratuit Knots&Sutures. 

Ea are nevoie de cât mai multe like-uri la fotografia înscrisă în concurs, pentru a câștiga competiția.

Pentru a o ajuta să câștige dați like AICI!

2 thoughts on “O tânără din Botoșani, studentă la Medicină, participă la concursul PhotoFrame al Societății Studenților Chirurgi din România. Cum o putem ajuta să câștige

  1. Frumos debut… Dupa ce ai terorizat tinerii,in special fetele sarace,cu tinute de mii de euro si ai tinut sa arati ce apartament ti-a ‘tras’ taticu in Iasi,acum te-ai apucat de modeling.Ai tai chiar cred ca chirurgia cu asta se mananca? Eu zic sa te faci ambasadoare la o a treia ambasada,ca doua le-ai ocupat deja…

  2. Putem fi seriosi totusi? Nu este genul de stire care chiar poate influenta in sens pozitiv sau negativ un intreg judet.
    In primul rand, vorbim despre beneficiul unei singure persoane, nu al unei populatii sau al unui grup tinta. Aceasta persoana poate urma sau nu o cariera chirurgicala in viitor, insa in momentul de fata nu este relevant.
    In al doilea rand, pentru cei care nu cunosc, un workshop SSCR ( Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania) costa in jur de 100 de lei, cu reduceri pentru cei ce au statutul de membru cotizant. Nu este nici prima, nici ultima sansa a fetei de a participa la un workshop de KS, acesta putand fi facut periodic in primii doi ani de facultate, iar din anul trei este inglobat intr-un alt workshop mai extins. In consecinta, a fi premiata acum cu o participare gratuita sau nu, nu pune nici problema unei sanse unice ce poate fi pierduta, nici de bani in cazul ei.
    In al treilea rand, din punctul meu de vedere, ca sa faci un asemenea workshop, sa il intelegi si apreciezi la adevarata lui valoare, trebuie sa mai ai niste notiuni pe care cu siguranta nu le capeti in prima saptamana de facultate: notiuni de anatomie, asepsie, antisepsie, etc. Altfel, esti doar un macelar care invata sa lucreze steril.
    Prin urmare, va rog frumos, sa revenim la lucrurile cu adevarat importante care se intampla in judet, nu cu stiri legate de un subiect banal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *