FOTO! Sărbătoare la Liceul Pedagogic Botoșani. A împlinit 100 de ani de existență

Liceul Pedagogic din Botoșani este în sărbătoare. Unitatea de învățământ a marcat 100 de ani de existență prin o serie de manifestări.

Vineri, foști profesori și elevi ai liceului, autorități, dar și actuali profesori și elevi s-au întâlnit la Hotel Rapsodia pentru a  marca acest eveniment.

Sub genericul „100 de ani de impliniri, 100 de  generatii daruite societatii”, la un veac de  scoala pedagogica la Botosani, conducerea  Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” a pregatit  un program de manifestari pentru a  marca bucuria si demnitatea de a fi  dascali.

Tot vineri au avut loc ateliere de lucru pentru directorii  colegiilor si liceelor pedagogice, după care au fost activități  comune parinti -elevi, avand ca  tema „Parintii de azi, copiii de altadata”,  „Dialog intre generatii”, „Impreuna calatorim,  descoperim, invatam”, „Talente si pasiuni de la  mic la mare”.

Manifestările vor continua și vineri cu vizite la Memorialul Ipotesti si Manastirea Popauti, după care sunt programate ateliere de lucru, activitati  comune parinti, profesori, elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *