Un bărbat și-a cumpărat permis de conducere cu 100 euro pentru a ajunge cu mașina la Botoșani

Un bărbat și-a cumpărat un permis de conducere cu 100 de euro și s-a urcat la volanul unui Audi, încercând să intre în Botoșani, prin Vama Stânca.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, în data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism marca Audi, cetățeanul moldovean B.M., în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, existând suspiciuni că ar fi fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că permisul de conducere i-a fost suspendat de către autorităţile din Cehia pentru depăşirea vitezei legale şi a procurat documentul prezentat la control în schimbul sumei de 100 de euro, fără a avea cunoştinţă că ar fi fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals, uz de fals și de fals privind identitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com