Șoferul inconștient care a trecut cu viteză prin „intersecția morții” de la Orășeni, căutat de Poliție. Oamenii legii au preluat imaginile VIDEO

Șoferul inconștient care, vineri după-amiază, a trecut cu viteză prin „intersecția morții” de la Orășeni Deal, fără a oprit la indicatorul STOP, este căutat de Poliție.

Oamenii legii au preluat imaginile de la șoferul pe mașina căruia erau amplasate camere video, iar acum urmează să fie identificat.

„M-a contactat cineva de la Politia Rutiera și am dat detalii, mai am o filmare pe camera de pe spate, pe care se vede și nr. de înmatriculare.Vor sa îl sancționeze”, a afirmat proprietarul imaginilor.

Vă reamintim că șoferul iresponsabil a făcut o depășire cu câțiva zeci de metri înainte de intersecție și a trecut cu viteză prin aceasta, fără a schița nici cel mai mic semn că ar vrea să frâneze.

Șoferul aflat la volanul unei Dacia Logan a ignorat semnul „STOP” aflat pe indicator, spre norocul unui șofer care circula pe drumul prioritar și care a intrat în intersecția la câteva secunde după.

 

 

Inconștiență maximă! Un bărbat a trecut cu o viteză amețitoare prin „intersecția morții”. Avea STOP, dar nu a frânat deloc. IMAGINILE au devenit publice

One thought on “Șoferul inconștient care a trecut cu viteză prin „intersecția morții” de la Orășeni, căutat de Poliție. Oamenii legii au preluat imaginile VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *