Inconștiență maximă! Un bărbat a trecut cu o viteză amețitoare prin „intersecția morții”. Avea STOP, dar nu a frânat deloc. IMAGINILE au devenit publice

Un șofer a dat dovada de o inconștiență maximă, după ce a trecut cu o viteză amețitoare prin „intersecția morții” de la Orășeni Deal, deși circula pe drumul lipsit de prioritate. Șoferul iresponsabil a făcut o depășire cu câțiva zeci de metri înainte de intersecție și a trecut cu viteză prin aceasta, fără a schița nici cel mai mic semn că ar vrea să frâneze.

Șoferul aflat la volanul unei Dacia Logan a ignorat semnul „STOP” aflat pe indicator, spre norocul unui șofer care circula pe drumul prioritar și care a intrat în intersecția la câteva secunde după.

Filmarea a fost făcută vineri după-amiază cu ajutorul unei camere video aflate pe bordul unui alt autoturism și a fost publicată pe Facebook.

Gestul inconștient a stârnit un lanț de reacții negative pe Facebook. Iată câteva dintre ele:

  • „Trebuie găsit imediat și dat la poliție,acest nenorocit nu merita permis,suspendat permisul pe viata,Sper sa.si gaseasca copacul lui”
  • Permisul suspendat pe 10 ani și amenda maximă să țină minte și nepoții lui acea intersecție.
  • Da nr. de inmatriculare la politie.nu-l lasati asa…putea sa se intample o nenorocire….nu cu el ca e inconstient …dar cu ceilalti.

 

3 thoughts on “Inconștiență maximă! Un bărbat a trecut cu o viteză amețitoare prin „intersecția morții”. Avea STOP, dar nu a frânat deloc. IMAGINILE au devenit publice

  1. A trecut si un BMW cu numar BT -?? MWE asa am retinut a trecut si el la fel, era inchis la culoare deabia am vazut….. dementa totala…. doamne politia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *