FOTO Boierul Radu Miclescu, înmormântat în curtea bisericii din Călinești. Slujba, oficiată de ÎPS Teofan. Sute de oameni prezenți la funeralii

Ultimul boier al Botoșaniului, Radu Miclescu, care s-a stins din viață, miercuri, la vârsta de 84 de ani, a fost înmormântat, sâmbătă, în curtea bisericii din Călinești- Bucecea, al cărei ctitor este.

Radu Miclescu a fost condus pe ultimul drum, de la conacul său din Călinești, de rude, dar și de sute de săteni. La înmormântare a fost prezent și fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, dar și șeful Ordinului Arhitecților din România, Șerban Sturdza, istoricul Petru Guran și primarul din Bucecea, Andron Țâmpău.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu Înalte Prea Sfințitul Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Locul în care a fost înmormântat boierul Miclescu este amplasat alături de mormintele părinților săi.

foto: Valy Hudești

S-a stins din viaţă ultimul boier al Botoşaniului. Avea în proprietate cel mai frumos conac din judeţ

One thought on “FOTO Boierul Radu Miclescu, înmormântat în curtea bisericii din Călinești. Slujba, oficiată de ÎPS Teofan. Sute de oameni prezenți la funeralii

  1. CE CAUTA GANGAITUL DE PALEOLOGU ?? TASU A FOST CINAVA DAR MASA ALUAT MATERIALUL GENTIC DE A UN VECIN SI A IESIT UN GANGAIT… BOLNAV FISIK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *