FOTO Mesaj emoționant transmis de reprezentanții FC Botoșani către suporteri. „Au contribuit din plin la…”

Reprezentanții FC Botoșani au transmis un mesaj emoționant suporterilor care au susținut cu îndârjire echipa în ciuda vremii potrivnice.

„Clubul FC Botoșani mulțumește suporterilor care au fost prezenți în tribunele Municipalului botoșănean alături de elevii lui Marius Croitoru miercuri noapte în Cupa României în ciuda rezultatului nefast din campionat de duminică, au îndurat ploaia, au încurajat echipa până dimineață și au contribuit din plin la eliminarea campioanei și calificarea în optimile Cupei României”, este mesajul reprezentanților clubului.

FC Botoșani s-a calificat în optimile Cupei României după un meci dramatic disputat, miercuri seară, pe Stadionul Municipal din Botoșani. Echipa antrenată de Marius Croitoru a eliminat campioana CFR Cluj, după executarea loviturilor de la 11 metri.

Botoșaniul, care a jucat cu rezervele, a deschis scorul în minutul 37 prin Ashkovski, însă oaspeții au egalat în minutul 55 prin Golofca, fost jucător la FC Botoșani. Ulterior, un alt fost jucător al echipei botoșănene, Burcă, a înscris cu capul în minutul 60, făcând ca oaspeții să preia conducerea. Cu opt minute înainte de final, Rodriguez egalează din nou din penalty și trimite jocul în prelungiri.

După alte două reprize de câte 15 minute în care nu s-a înscris, a venit rândul loviturilor de la 11 metri.  Pentru FC Botoșani au înscris Rodriguez, Holzmann, Bautista, Pierce și a ratat Câmpanu. Pentru clujeni au înscris  A. Mureșan și Djokovic și au ratat L. Aurelio, Mailat.

În acest meci, Mihai Bordeianu a fost eliminat în minutul 31, astfel încât clujenii au jucat cu un om mai puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *