CFR Cluj ar putea câștiga la masa verde partida cu FC Botoșani

foto: Fanatik.ro

FC Botoșani ar putea pierde la masa verde partida cu CFR Cluj, deși a reușit să o elimine pe campioană după executarea loviturilor de departajare. Mai exact, FC Botoșani ar fi încălcat o regulă FRF care obligă clubul să aibă 6 jucători crescuți la nivel național, însă moldovenii ar fi avut doar 5.

O să verificăm dacă este așa, este normal să facem contestație. Avem voie în 24 de ore după meci. Oamenii din conducere vor verifica și, dacă este așa, nu avem ce face. Dacă nu s-a respectat regulamentul, este normal să facem contestație. Și noi ne chinuim cu Under 21 , să jucăm cu doi în teren, să avem 6 jucători formați. Vom vedea, în situația asta, dacă așa este„, a spus Bogdan Mara. 

Cei 5 jucători din lotul celor de la Botoșani sunt: Ianoș Brînză (21 de ani), Andrei Chindriș (20 de ani), Adrian Moescu (18 ani), Alexandru George Cîmpanu (18 ani) și Andrei Patache (31 de ani).

Tehnicianul celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, s-a arătat surprins de posibilitatea ca formația sa să piardă la masa verde partida cu CFR Cluj. 

Nu e treaba mea, e doar antrenez, iar eu şi echipa ne-am făcut datoria pe teren. CFR poate să facă orice contestaţie, eu nu am ce să comentez, habar nu am despre ce e vorba„, a spus și Marius Croitoru. 

sursa: Digi 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *