FOTO! Diplome acordate elevilor care au luat 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională, în Colegiul Prefectural

Cei 17 elevi botoșăneni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat au primit, miercuri, diplome de excelență pentru recunoașterea meritelor, în cadrul unei festivități care a avut loc la Colegiul Prefectural.

Este vorba de șapte absolvenți de liceu și zece absolvenți de gimnaziu.

Sunt mândră de voi și de rezultatele voastre. Știu că aceste rezultate înseamnă foarte multă muncă, foarte multă determinare și tenacitate. În același timp, rezultatele voastre relevă și truda dascălilor voștri din fiecare zi, faptul că au reușit să vă alimenteze setea de cunoaștere și să vă modele atât de frumos, dar și susținerea familiilor voastre”, a declarat subprefectul Daniela Lozneanu.

Ministerul Educației i-a recompensat pe cei 17 elevi cu bani, respectiv cu 1000 lei pe cei cu note de 10 la Evaluarea Națională și 3000 lei pe cei cu note de 10 la Bacalaureat.

La Bacalaureat au obținut media 10: Sara Beșleagă de la Colegiul Național ”Gr. Ghica” Dorohoi, Bidașcă Carina Georgiana de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Calistru Andreea, de la Liceul Pedagogic Botoșani, Matei Roxana Andreea de la Liceul ”Dr. Mihai Ciucă” Săveni, Mezeniuc Andreea Raluca de la Liceul Pedagogic, Pelihaci Beatrice Elena de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Petcu Carina de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

La Evaluarea Națională elevii de 10 premiați au fost: Niță Antonia de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Lungu Maria Teodora, de la Colegiul Național ”A.T. Laurian” , Buiciuc Cristina Bianca, Dumbrăveanu Ioan Alexandru, Hizilnicov Ana Maria, Petrovici Iulia Bianca și Radani Antonia, toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”,  Ciobanu Stelian, de la Școala Cervicești, Damian Amina Giorgiana, de la Școala ”Spiru Haret” Dorohoi și Ionel Andreea, de la Școala ”Alexandru Ioan Cuza ” Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *