Detalii noi în cazul bărbatului mort pe terasa unui bar din Stăuceni. Adolescent pus sub acuzație. Ce au stabilit medicii legişti după efectuarea necropsiei!

Bărbatul de 56 de ani care a murit, joi seară, pe terasa unui bar din comuna Stăuceni, după ce a primit o palmă din partea unui adolescent, a suferit o hemoragie şi un edem cerebral, potrivit concluziilor trase de medicii legişti din Botoşani, după efectuarea necropsiei.

Pe baza acestor concluzii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au stabilit că există o relaţie de cauzalitate între decesul botoşăneanului Doru Vornicu şi lovitura cu palma dată de tânărul de 17 ani.

În aceste condiţii, adolescentul respectiv va fi acuzat de săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. El urma să fie reţinut, vineri, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurori.

Vă reamintim că joi seară, în timp ce afla pe terasa unui bar de la intrarea în Stăuceni, Doru Vornicu a comentat ceva la adresa unui grup de tineri care se aflau acolo. Unul dintre aceştia s-a apropiat de bărbatul aflat pe scaun şi i-a tras o palmă puternică. 

Victima a rămas neclintită pe scaun, iar după un timp localnicii au constatat că acesta nu mai are puls. La faţa locului a ajuns şi ambulanţa,. care, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

FOTO Moarte în condiții suspecte pe terasa unui bar din Botoșani. Bărbatul primise o palmă de la un adolescent

 

One thought on “Detalii noi în cazul bărbatului mort pe terasa unui bar din Stăuceni. Adolescent pus sub acuzație. Ce au stabilit medicii legişti după efectuarea necropsiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *