Elev de la un liceu din Botoșani acuzat de moartea unui om. I-a tras o palmă, însă victima nu s-a mai ridicat de pe scaun. Vezi cine este adolescentul reținut de procurori!

Adolescentul de 17 ani din Stăuceni acuzat că, printr-o singură palmă, ar fi generat moartea unui bărbat de 56 de ani a fost reținut, vineri dup-amiază, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. 

Cosmin Ciobanu, care este elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din municipiul Botoșani, a fost ridicat de acasă, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte 

Reținerea sa a survenit la scurt timp după ce medicii legiști și procurorii au stabilit că există o legătură de cauzalitate între palma pe care adolescentul i-au fi aplicat-o joi seară lui Doru Vornicu și moartea acestuia.

Vă reamintim că joi seară, în timp ce afla pe terasa unui bar de la intrarea în Stăuceni, Doru Vornicu a comentat ceva la adresa unui grup de tineri care se aflau acolo. Unul dintre aceştia, Cosmin Ciobanu, s-a apropiat de bărbatul aflat pe scaun şi i-a tras o palmă puternică. 

Victima a rămas neclintită pe scaun, iar după un timp localnicii au constatat că acesta nu mai are puls. La faţa locului a ajuns şi ambulanţa,. care, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Detalii noi în cazul bărbatului mort pe terasa unui bar din Stăuceni. Adolescent pus sub acuzație. Ce au stabilit medicii legişti după efectuarea necropsiei!

2 thoughts on “Elev de la un liceu din Botoșani acuzat de moartea unui om. I-a tras o palmă, însă victima nu s-a mai ridicat de pe scaun. Vezi cine este adolescentul reținut de procurori!

  1. MOARTE CRIMINALILOR!
    Cum este posibil ca acest excrement uman sa loveasca un batran , chiar poate fi bunicul lui ??
    La puscarie pe viata eroare umana din parinti alcoolici si degenarati sa faci asta ??
    De ce sa scos pedeapsa cu moartea pentru asemena scursuri umane??
    TRBUIE IMPUSCAT, PEDEAPSA CU MOARTEA SI NU VETI MAI VEDEA CA SE INTAMPLA ASEMENEA FAPTE REPROBABILE….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *