Un bărbat din Botoșani a tâlhărit două femei pe stradă. A fost arestat preventiv, dar a cerut să fie lăsat în libertate

arestat- botosaniUn bărbat din Botoșani care a tâlhărit două femei pe două străzi din municipiul Botoșani a fost arestat preventiv, însă a contestat măsura dispusă de Judecătoria Botoșani.

După arestare, Dumitru Curcă a făcut contestație la Tribunalul Botoșani, însă magistrații instanței superioare au respins contestația „ca nefondată”.

Vă reamintim că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au efectuat, vinerea trecută, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat,  a rezultat că în zilele de 9, respectiv 10 septembrie a.c, botoşăneanul a sustras, prin smulgere, poşetele aparţinând persoanelor vătămate de 64 şi 68 de ani, în timp ce acestea se aflau pe diferite străzi din municipiul Botoşani, ulterior părăsind în fugă locul faptei.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, inclusiv bunuri aparţinând persoanelor vătămate.

 La aceeaşi dată, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Dumitru Curcă, iar în cursul aceleiaşi zile instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată.

Percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani. Individul, reținut după ce i-a fost răscolită casa

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *