Percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani. Individul, reținut după ce i-a fost răscolită casa

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au efectuat, vineri, o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 de ani din municipiul Botoşani, acesta fiind cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat,  a rezultat că în zilele de 9, respectiv 10 septembrie a.c, botoşăneanul a sustras, prin smulgere, poşetele aparţinând persoanelor vătămate de 64 şi 68 de ani, în timp ce acestea se aflau pe diferite străzi din municipiul Botoşani, ulterior părăsind în fugă locul faptei.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, inclusiv bunuri aparţinând persoanelor vătămate.

 La aceeaşi dată, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Dumitru Curcă, iar în cursul aceleiaşi zile instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă, potrivit polițiștilor botoșăneni.

        

One thought on “Percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani. Individul, reținut după ce i-a fost răscolită casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com