Un bărbat din Botoșani și-a bătut fratele cu furca până l-a trimis la spital. Agresorul și-a primit pedeapsa

furca, stiri, botosaniUn bărbat din județul Botoșani care și-a bătut un frate cu furca până ce l-a băgat în spital a fost condamnat, joi, de judecătorii botoșăneni. Magistrații de la Tribunalul Botoşani au dispus condamnarea lui Ioan Constantinescu, din comuna Ungureni, la trei ani de închisoare sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de  tentativă de omor.

De asemenea, „pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Ungureni, județul Botoșani, sau în cadrul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani, judeţul Botoşani, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”.

Pe 8 septembrie 2015, în timp ce se aflau pe drumul public din satul Vicoveni, agresorul l-a lovit şi a înţepat cu o furcă pe fratele său, Marcel Constantinescu, cauzându-i leziuni traumatice  pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

Dosarul în care Ioan Constantinescu este cercetat pentru  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor” se află pe rolul Tribunalului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *