Un fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, singurul candidat admis în avocatură, ca avocat definitiv

raluca stancescu, stiri, botosaniFostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, a devenit avocat. Stăncescu a fost declarată „admis” la examen de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, examen susținut în sesiunea august.

Ea a dobândit calitatea de avocat definitiv, după ce a luat una dintre cele mai bune note la examenul recent încheiat.

Raluca Stăncescu, care a părăsit funcția în urma unui scandal de corupție, a dobândit la examen 86 de puncte, în urma susținerii a cinci probe: organizarea și exercitarea profesiei de avocat; drept civil; drept procesual civil; drept penal; drept procesual penal.

Examenul a avut loc pe 30 august la București, prin susținerea unui test grilă care a cuprins 100 de întrebări din toate materiile de examen. Raluca Stăncescu a fost singurul candidat din Botoșani admis ca avocat definitiv.

Trimisă după gratii! Fosta șefă a Parchetului din Botoșani, condamnată la închisoare cu executare

One thought on “Un fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, singurul candidat admis în avocatură, ca avocat definitiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com