Florentina, tânăra din Botoșani care a murit în Italia, a fost adusă acasă. Sute de oameni au donat pentru repatrierea fetei

Florentina Șfaițer, tânăra de 18 ani, din Botoșani, care a murit în Italia, după o luptă cu cancerul, a a ajuns acasă. Trupul neînsuflețit al fetei a fost repatriat pentru a fi înmormântat alături de tatăl său adoptiv, care a murit tot din cauza cancerului.

Miercuri 28 august Florentina a plecat la ultimul său drum din Sicilia catre orașul natal Botoșani, un ultim drum parcurs cu lacrimi si durere,multumim firmei de transport funerar.. Transporturi Funerare Romica Aurel Tofan pentru sprijinul acordat deoarece au fost de acord sa ne aduca fetița acasă in orașul natal si sa le putem plăti onorariul dupa ce intrăm în posesia donațiilor dumneavoastra,cu această ocazie dorim sa multumim din suflet tuturor celor care au participat la donațiile in favoarea repatrierii trupului neînsuflețit al Florentinei.In special vreau sa multumesc doamnei Larisa Arama pentru ajutorul si bunăvoința de care a dat dovada,multumim din suflet tuturor”, a spus mama adoptivă a tinerei.

Înmormântarea fetei a avut loc duminică, 1 septembrie, la cimitirul din Cișmea.

Dramatic! O tânără de 18 ani din Botoșani a murit în Italia. Strigăt de disperare din partea familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *