Dramatic! O tânără de 18 ani din Botoșani a murit în Italia. Strigăt de disperare din partea familiei

Dramă de nedescris într-o familie de botoșăneni. Fiica lor adoptivă, Florentina Șfaițer, a murit în Sicilia, Italia, în urma unei lupte cu o boală necruțătoare: cancerul.

18 ani, multe planuri de viitor și nici o grijă, cam asa era viața Florentinei până în iunie 2019.

De câțiva ani se mutase în Sicilia, împreună cu mama adoptivă și surioara de 4 anișori. Viața le-a fost complet schimbată in această vară, cand Florentinei i s-a descoperit o tumora la pancreas. În doar câteva săptămâni, s-a stins, în ciuda tuturor eforturilor din partea familiei, care au bătut la toate ușile pentru găsirea unui tratament.

Pe 7 august a zburat la Verona, dar acum cateva zile au externat-o si au trimis-o inapoi in Sicilia, nemaiputându-se face nimic….

Florentina este așteptată în România de către verisori, unchi, mătuși, colegi, profesori.  cu toții vor să își ia rămas bun. Familia s-a împrumutat de peste tot, in aceste ultime săptămâni, în încercarea de a găsi un tratament si de a o vindeca. Costurile de repatriere sunt mult peste puterile lor, dar vor să o inmormanteze pe Flori lângă tatăl adoptiv, răpus de cancer acum cativa ani. 

Cei care vor să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei botoșănence pot face donații AICI.

One thought on “Dramatic! O tânără de 18 ani din Botoșani a murit în Italia. Strigăt de disperare din partea familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *