Un tânăr din Botoșani, concurent la cel mai nou show de dans de la Kanal D. A dansat pe tocuri

Un tânăr din Botoșani participă la cel mai nou show de dans de la Kanal D. Este vorba despre Sabin Cojocaru, un tânăr care are 20 de ani, locuiește în Dorohoi şi este lucrător comercial.

Concurentul îşi doreşte să îi surprindă pe membrii juriului de la „Îmi place dansul“, dar şi pe telespectatori cu unul dintre stilurile lui de dans preferate – jazz funk.

Îşi doreşte să devină dansator profesionist şi să-i motiveze pe cei care se regăsesc în povestea lui de viaţă.

„Îmi place dansul“, emisiune jurizată de Emil Rengle, Betrice Rancea, Cocuţa şi CRBL, a debutat la Kanal D cu prezentarea celor 11 concurenţi care luptă pentru marele premiu.

„Îmi place dansul“, show prezentat de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu, a debutat la Kanal D pe 31 august şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00.

Fiecare concurent dintre cei 11 îşi prezintă momentul artistic şi este evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atât de membrii juriului, cât şi de colegii de platou. Punctele din partea colegilor se vor constitui într-o medie, iar punctajul juriului se va aduna cu media respectivă, suma lor reprezentând punctajul final acordat fiecărui concurent.

La finalul serii, se va face clasamentul fiecărei ediţii, iar concurentul aflat pe primul loc va primi două puncte bonus. Punctajul acordat concurenţilor în seara de sâmbătă va fi cumulat cu cel de duminică, iar ultimul clasat va părăsi competiţia, locul lui fiind luat de un concurent nou.   Şi telespectatorii îşi pot susţine concurentul favorit, printr-un SMS la numărul 1206 cu prenumele acestuia.

Premiul săptămânal al emisiunii este de o mie de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *