Botoșăneanul care a sechestrat o femeie și a violat-o timp de trei zile, arestat preventiv. Vezi cine este individul!

Botoșăneanul care a sechestrat o femeie și a violat-o timp de trei zile a ajuns după gratii. Este vorba de Stelică Ursachi, un bărbat de 47 de ani din Havârna, care duminică a sechestrat o vecină de-a sa și a bătut-o și violat-o.

Individul a primit, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Vă reamintim că, marți, poliţiştii de la Postul de Poliţie Havârna au fost sesizaţi  de către fiul femeii cu privire la dispariția acesteia de la locuinţa sa. Acesta le-a spus oamenilor legii că femeia a plecat de acasă din data de 25 august şi nu a mai revenit.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii.

 Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului.

Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada  25-27 august  a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia.

 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că  în seara zilei de 25 august, botoșăneanul a pătruns, fără drept, în locuinţa victimei şi a condus-o forţat la locuinţa lui situată în apropiere. În acest loc, timp de trei zile, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.   

Cutremurător! Un individ de 47 de ani, din județul Botoșani, a sechestrat și violat o bătrână. Polițiștii au intrat în locuința acestuia și l-au încătușat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com