Cutremurător! Un individ de 47 de ani, din județul Botoșani, a sechestrat și violat o bătrână. Polițiștii au intrat în locuința acestuia și l-au încătușat

Echipaj de poliție la BotosaniCaz cutremurător în județul Botoșani. Poliţiştii de la Postul de Poliţie Havârna, au fost sesizaţi, marți,  de către un bărbat din localitate Havârna, despre faptul că mama sa, de 72 de ani, din aceeaşi localitate a dispărut de la locuinţa sa, din data de 25 august 2019 şi nu a mai revenit.

 În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii.    

 Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului.

Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada  25-27 august  a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia.

 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că  în seara zilei de 25 august, botoşăneanul de 47 de ani a pătruns, fără drept, în locuinţa victimei şi a condus-o forţat la locuinţa lui situată în apropiere. În acest loc, în perioada 25-27 august, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta.   

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol. 

Faţă de bărbatul de 43 de ani, s-a dispus reţinerea  pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere  de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

One thought on “Cutremurător! Un individ de 47 de ani, din județul Botoșani, a sechestrat și violat o bătrână. Polițiștii au intrat în locuința acestuia și l-au încătușat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com