FOTO Audi cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră botoșăneni

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni specifice desfășurate în zona de competenţă, 5.420 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 3.200 lei și un autoturism marca Audi.

În data de 27 august, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, judeţul Botoşani, au observat cu ajutorul aparaturii de supraveghere, că pe direcția plajei de pe malul lacului de acumulare Stânca-Costești staţiona un autoturism.

Având suspiciuni cu privire la scopul prezenței în zonă, imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, unde au observat două persoane care transportau la masină trei sacoșe de culoare neagră, aflate ascunse în vegetația din zonă. Polițiștii au acționat pentru reținerea persoanelor, efectuând somațiile prin voce, în urma intervenţiei fiind reținute cele două persoane.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, marca Audi, înmatriculat în România, polițiștii de frontieră au găsit, în interior, bunuri de proveniență Duty Free, iar în spatele torpedoului, a fost observat un loc special amenajat în care au fost descoperite alte țigări cu timbre de acciză R. Moldova.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 5.420 de țigarete de contrabandă, în valoare de 3.218 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 2.375 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă,sub coordonarea procurorului de caz, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *