Premierul Viorica Dăncilă ar putea fi așteptată cu proteste la Botoșani

Premierul Viorica Dăncilă, care va ajunge, joi, într-o vizită de câteva ore în Botoșani, ar putea fi întâmpinată cu proteste. Grupul Civic Botoșani, condus de Daniel Câșlariu, a lansat o invitație pe Facebook către botoșăneni să se adune între 12.00 și 17.00 la sediul PSD.

„Trebuie sa mergem sa o intrebam de ce infrastructura judetului este in starea aceasta,de ce suntem batăia de joc a României?De ce suntem lasati la o parte de fiecare dată dupa terminarea campaniei electorale? Suntem situati intre doua județe bine dezvoltate si cei care ne conduc nu vor să facă nimic pentru noi. Putem fi auziti daca ne unim”, a scris acesta pe Facebook.

Grupul Civic este cel care a susținut în mai multe rânduri, prin proteste, nevoia unei infrastructuri pentru județul Botoșani. El este cel care a organizat marșurile auto pentru „drumul strategic”.

VIDEO Protest restrâns cu aproape 200 de oameni în fața Consiliului Județean: Ne-am săturat să fim mințiți. Ne-am săturat să vedem că mulți sunt eroi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *