VIDEO Protest restrâns cu aproape 200 de oameni în fața Consiliului Județean: Ne-am săturat să fim mințiți. Ne-am săturat să vedem că mulți sunt eroi pe Facebook

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat în fața Consiliului Județean și proteastează față de starea proastă a drumurilor din județul Botoșani. Protestatarii au strigat ”Hoții!” , ”Vrem drumuri moderne!”, ”Vrem infrastructură modernă în Botoșani” și au cerut demisia șefilor Consiliului Județean.

În ciuda faptului că acțiunea a fost anunțată cu aproape o lună înainte  de Asociația ”S.O.S Infrastructura”, la protest au participat mai puțini botoșăneni, lucru taxat de organizatori. Ei au acuzat că botoșănenii stau pe Facebook și sunt falși, în timp ce persoane din alte județe, cum ar fi Galați sau Iași sau chiar Milano au venit să protesteze pentru drumurile din județul Botoșani.

Daniel Câșlariu, organizatorul acțiunii, a declarat că nu a avut bani pentru a plăti oamenii să iasă în stradă.

Iar voi, cei care sunteți aici să știți că ați venit pe buzunarul vostru. Noi nu suntem oameni falși. Ne-am săturat să fim mințiți. Ne-am săturat să vedem că mulți sunt eroi pe Facebook. Noi suntem eroi astăzi în stradă. Am bătut kilometri întregi. Eu sper ca botoșănenii să să trezeasză. Aceasta este lupta județului Botoani Am ieșit să ne cerem drepturile. Nu am avut bani să plătesc pe nimeni să iasă în stradă. Voi, cei care sunteți aici, ați ieșit în stradă pentru că vreți o infrastructură mai bună. Mulți o să spună că a venit o mână de oameni și ce au făcut. O să facem. Botoșănenii ar trebui să fe alături de noi”, a spus Câșlariu.

Protestul a fost anunțat inițial cu aproximativ 2000 de botoșăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *