FOTO S-a deschis un nou laborator de cofetărie în Botoșani. Proprietar este un tânăr care a accesat fonduri guvernamentale

deschidere atelier cofetarie la BotosaniUn nou laborator de cofetărie a fost deschis, marți, în municipiul Botoșani. Este vorba de „Atelierul de dulciuri fine Oti”, care funcționează în Centrul Vechi, în imediata vecinătate a statuiei.

Atelierul aparține lui Adrian Cuciureanu, un tânăr care a lucrat mulți ani ca bucătar, dar care a decis acum să înceapă o afacere pe cont propriu. Alături de soția sa a obținut o finanțare guvernamentală și a achiziționat echipamentele de producție. De asemenea, a închiriat de la municipalitate un spațiu în Piața 1 Decembrie și s-a apucat de treabă.

deschidere atelier cofetarie la BotosaniAdrian susține că vine în întâmpinarea clienților din Botoșani cu prăjituri produse cât mai aproape de natural, fără prafuri și fără coloranți.

„Eu folosesc ingrediente naturale, pe bază de ciocolată, cu frișcă naturală. Folosesc foarte multe semințe uscate, precum migdale, nuci, alune, arahide, cu pireuri de fructe și folosesc puțină făină. Fac toată gama de prăjituri, în funcție de sezon. Lumea poate să se uite pe geam să vadă cum lucrez, iar dacă mie nu îmi place eu nu pot să vând acel produs niciodată”, a afirmat Adrian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *