Fratele unui fost fotbalist de la FC Botoșani, în comă la spital după o ieșire la terasă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, fratele fotbalistului Sebastian Chitoșcă, care a evoluat și la FC Botoșani, este în comă după ce a primit un pumn.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la barul ștrandului din Piatra Neamț. Fratele lui Chitoșcă a avut un conflict cu un bărbat de 39 de ani, care i-a dat un pumn. Vlad Chitoșcă are mai multe hematoame la creier, a fost operat, dar încă este în comă de gradul II, potrivit unor surse medicale, a notat zch.ro. Agresorul, de loc din comuna Crăcăoani, a fost reținut, scrie Libertatea.

„La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat  de 34 de ani, a fost victima unei agresiuni fizice. Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, se afla pe terasa unei societăți comerciale din Piatra Neamț, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței de către un alt bărbat, de 39 de ani, din localitatea Crăcăoani. În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă. În funcție de constatările medico-legale, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Sebastian Chitoșcă, fratele victimei, are 26 de ani. El a debutat în Liga 1 la fotbal în 2011 și, până în 2016, a jucat la Ceahlăul, strângând 91 de meciuri și 4 goluri. În 2016, împreună cu Cătălin Ștefănescu și cu Doru Popadiuc au semnat cu Steaua, devenită ulterior FCSB. Nu s-a impus, deși a apărut în câteva meciuri. A fost împrumutat la FC Brașov, la FC Voluntari. Apoi s-a transferat la FC Botoșani, a ajuns la „U” Cluj. Din vara acestui an, Chitoșcă s-a întors la Steaua, dar la cea a Armatei, din Liga 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *