Viceprimarul Andrei îi cere primarului Flutur să ia măsuri împotriva directorului DSPSA: Colegul nostru este la al doilea caz de agresiune. Cred că situația este destul de gravă

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a cerut, miercuri, primarului Cătălin Flutur să ia măsuri în cazul directorului Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, care este la al doilea caz de agresiune în cadrul instituție pe care o conduce. Viceprimarul a declarat că situația este destul de gravă și că se impun măsuri, întrucât ar mai fi și alte cazuri similare.

Colegul nostru este la al doilea caz de agresiune la instituția pe care o conduce, cel puțin așa spun subalternii dumnealui. Cred că situația este destul de gravă și se impune să luați măsuri cu colegul dvs. de partid, să le propuneți în Consiliul local, pentru că iată se ajunge la agresiune. Cred că este ultima limită pe care o putem suporta. Vă solicit, respectuos, să veniți cu o măsură că nu se mai poate așa ceva. Poate este depășit domnul Țurcanu de atribuții, poate sunt prea multe activități. Haideți să-l degrevăm de aceste activități și să protejăm și acești oameni. În primul rând le este afectată integritate fizică, ceea ce este nepermis”, a declarat viceprimarul Andrei în deschiderea ședinței extraordinare de Consiliu Local.

Primarul nu i-a răspuns, însă a intervenit Eugen Țurcanu, care a i-a spus lui Cosmin Andrei că îi admiră tupeul, acuzându-l totodată că controlează firma de ecarisaj, plătită din bani publici.

Să încercați să stopați jaful pe care l-ați făcut acolo vreo patru ani (…) să vă cereți scuze la câți bani ați sifonat acolo în fiecare lună”, i-a spus Țurcanu.

Viceprimarul Cosmin Andrei i-a spus directorului DSPSA că trebuie să probeze acuzele aduse și dacă are dovezi să notifice toate organele de anchetă.

Scandal într-o instituție publică din Botoșani. Un angajat acuză șeful că l-a strâns de gât și l-a trântit de perete

2 thoughts on “Viceprimarul Andrei îi cere primarului Flutur să ia măsuri împotriva directorului DSPSA: Colegul nostru este la al doilea caz de agresiune. Cred că situația este destul de gravă

  1. Acest Dincă de Botoșani e violent știe bătaie are geaca de blugi…atenție domnule primar se fura bani mulți de la CORNISA, găsiți un om corect…sau sunteți complice cu acest golan???

  2. Vreau sa cred ca Dl. Flutur nu incurajeaza un astfel de comportament. Daca este omul integru pe care il cunosc, va inceta sa-i dea sansa neomului de Turcanu sa se mai afirme prin astfel de comportament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *