FOTO Manifestații la Botoșani după crimele de la Caracal. Zeci de persoane s-au adunat în Piața Revoluției

protest la Botosani fata de crimele de la Caracal (1)Drama Alexandrei Măceșanu, tânăra care a sunat de trei ori la 112 de pe un telefon găsit în casa răpitorului ei, a revoltat și zeci de persoane din Botoșani. Acestea s-au adunat, sâmbătă seară, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani pentru a-și manifesta indignarea față de drama adolescentei de 15 ani.

Botoșănenii s-au strâns în fața Primăriei, arătându-și nemulțumirea față de modul de intervenție a instituțiilor statului care au știut ce se întâmplă, dar n-au scos-o pe Alexandra Măceșanu din mâinile criminalului.

protest la Botosani fata de crimele de la Caracal (1)E de neiertat ce s-a întâmplat. Nu putem rămâne nepăsători. Nu putem sa ne lasăm copiii nicăieri, nu sunt în siguranță nicăieri”, a spus o botoșăneancă participantă la protest.

Tânăra care a sunat de trei ori la 112 de pe un telefon găsit în casa răpitorului ei, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, dar intervenția autorităților a fost greoaie.

Alexandra a sunat de trei ori la 112, dar n-a putut fi localizată. Iar când s-a știut unde este, nu s-a putut intra, fiindcă nu era ora potrivită.

În locuința presupusului ucigaș, Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit resturi de oase arse și cinci pungi cu carne.

Se crede că acestea sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă. Gheorghe Dincă este principalul suspect şi în cazul dispariţiei Mihaelei Luiza Melencu, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, o fată dispărută în urmă cu trei luni.

Două fete găsite moarte după ce au luat o mașină la ocazie. Principalul suspect are 65 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *