Două fete găsite moarte după ce au luat o mașină la ocazie. Principalul suspect are 65 de ani

Foto: Stirile Protv

Două fete care au dispărut în Caracal au fost găsite moarte. Principalul suspect este un șofer care le-a luat la ocazie, respectiv un mecanic auto în vârstă de 65 de ani.

Una dintre fete a dispărut din aprilie, iar cealaltă a fost dată dispărută joi, în acest caz fiind făcute cercetări pentru lipsire de libertate. Surse din anchetă au declarat că în urma percheziţiilor la locuinţa unui bărbat au fost găsite resturi umane calcinate şi bijuterii similare celor purtate de fete.

Surse apropiate anchetei au declarat că una dintre fetele dispărute a sunat joi la 112 să anunţe că este ţinută captivă într-o casă. Pe baza datelor apelului, STS a stabilit o arie mare și 3 adrese, unde au fost făcute pecheziţii, dar nu a fost găsit niciun indiciu, relatează news.ro.

După apelul de joi la 112 al tinerei, Poliția a cerut sprijinul STS pentru a identifica locul exact, fiindu-i comunicată însă coordonate de pe o arie destul de mare, respectiv trei greșite și unde joi au fost făcute percheziții, fără niciun rezultat, potrivit reprezentanților Poliției Române.

Aceștia au precizat că, între timp Direcția Operațiuni speciale a început verificăriri și au fost cerute, prin procurori, informații speciale de la STS. Tot joi, a fost găsită o mașină, iar pornind de la acest indiciu polițiștii l-au depistat vineri dimineață pe principalul suspect într-o locuință aflată lângă o hală dezafectată de la marginea Caracalului.

„În această dimineață în locuința principalului suspect au fost găsite într-un butoi rămășițe care par a fi umane, dar și bijuterii, respectiv inele. Acolo se află o echipă de polițiști, procurori și in legist care preia aceste rămășițe pentru a fi expertizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, potrivit hotnews.ro.

Foto: Stirile Protv

”A trecut un timp îndelungat până când au fost indicate de STS cele trei locații diferite, greșite, dar și până la obținerea mandatelor de percheziții pentru verificări la cele trei adrese” a precizat Georgian Drăgan.

Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Bărbatul ar fi avut în curte mai mulţi câini, iar în ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini, potrivit sursei citate

Potrivit Poliţiei Judeţene Olt, în cazul unei fete de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată în 25 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *