A mers la medic din cauza unor dureri, dar a trimis-o acasă, apoi a fost operată greșit. Drama cumplită prin care trece o femeie din Botoșani

O femeie de 52 de ani din Botoșani trece prin clipe cumplite și are mare nevoie de ajutorul semenilor pentru a trăi. Este vorba despre Ana Aciobanitei, care in urma cu 5 ani  sa prezentat la medicul ginecolog din localitate in urma unor dureri ovariene si balonari. Dupa consultul specialistului  a fost trimisa acasa fara a-i prescrie niciun tratament.

Pe zi ce trecea durerile erau tot mai mari si a luat drumul catre alt medic, care in urma consultului, a decis să o opereze de apendice fara a fi consultata prealabil si de catre alti medici.

In urma interventiei chirurgicale i-a fost spart si un chist ovarian. Dupa ce a mers acasa, a avut dureri ingrozitoare si a plecat la direct la oncologie Cluj, unde  in urma investigatiilor medicale i s-a pus diagnosticul corect: Cancer ovarian bilateral.

De aici a urmat drumul greu si anevoios la sedintele de chimioterapie, efectuandu-se 4 cure de chimioterapie a cate 6 sedinte. Din anul 2018 a inceput a cincea sedinta de chimioterapie, dar, din pacate, nu a mai dat rezultate, iar organismul ei ceda si nu gasea drumul catre vindecare. In urma analizei dosarului medical, medicii specialisti de la Clinica Anadolu au invitat-o pentru analize si investigatii medicale amanuntite.

In urma rezultatelor i s-a descoperit tumora. Operatia a durat mai bine de 10 ore, dar drumul catre vindecare nu se opreste aici si va mai avea nevoie de inca o interventie chirurgicala si ulterior de sedinte de chimioterapie.

Cei care vor să ajute la salvarea femeii, pot face donații:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei! (Aciobanitei)

O femeie din Botoșani are nevoie de 40.000 de euro ca să trăiască. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com