O femeie din Botoșani are nevoie de 40.000 de euro ca să trăiască. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

O femeie, în vârstă de 52 de ani, din Botoșani, trece prin clipe cumplite. Femeia a primit, în urmă cu cinci ani, un diagnostic cumplit din partea medicilor: cancer ovarian bilateral seros. Acum, Ana Aciobăniței are nevoie de o intervenție chirurgicală la o clinică de specialitate, dar operația este extrem de costisitoare, iar botoșăneanca nu are cum să strângă acești bani. 40.000 de euro, de atât are nevoie Ana pentru o nouă șansă la viață.

În urma cu 5 ani, femeia s-a prezentat la medicul ginecolog  in urma unor dureri ovariene si balonari. Dupa consultul specialistului  a fost trimisa acasa fara a i se prescrie nici un tratament. Pe zi ce trecea durerile se agravau si a luat drumul catre alt medic, iar in urma consultului a fost operata de apendice fara a fi consultata prealabil si de catre alti medici.

In urma interventiei chirurgicale  i-a fost spart si un chist ovarian. Dupa ce a mers acasa a avut dureri ingrozitoare si a plecat direct la oncologie Cluj, unde, in urma investigatiilor medicale, i s-a pus diagnosticul corect: Cancer ovaria bilateral.

De aici a urmat drumul greu si anevoios la sedintele de chimioterapie, efectuandu-se 4 cure de chimioterapie a cate 6 sedinte. Din anul 2018 a inceput a cincea sedinta de chimioterapie dar din pacate nu a mai dat rezultate iar organismul ei ceda si nu gasea drumul catre vindecare. In urma analizei dosarului medical de catre medicii specialistii de la Clinica Anadolu au invitat-o pentru analize si investigatii medicale amanuntite. In urma rezultatelor i s-a descoperit tumora. Operatia a durat mai bine de 10 ore dar drumul catre vindecare nu opreste aici si va mai avea nevoie de inca o interventie chirurgicala si ulterior de sedinte de chimioterapie.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Sa specificati numele de familie al femeii! (Aciobanitei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *