VIDEO! Unul din organizatorii protestului pentru drumuri, apel către aleși în ședința de Consiliu Județean: Cu ce v-am greșit că trebuie să circulăm în fiecare zi pe aceste drumuri proaste. Toți stați pe scaunele astea datorită nouă!

Daniel Câșlariu, cel care a organizat mitingul din luna iulie pentru starea proastă a drumul județean DJ 282 Sulița-Lunca-Todireni-Hlipiceni-Răuseni-Călărași, a cerut aleșilor din județul Botoșani să plombeze drumurile proaste din județ, dacă nu reușesc să le asfalteze.

Acesta a venit la ședința de Consiliu Județean de joi cu niște fotografii, pentru a le arăta consilierilor județeni și reprezentanților Consiliului Județean cum arată drumurile în 2019, dând exemplu drumul Botoșani-Ștefănești și cel din Trușești.

Domnilor consilieri, nu știu daă cunoașteți problema acestor drumuri, care nu zic de câți ani sunt într-o situație revoltătoare. Nu se face nimic, ni s-au promis multe. Cu ce v-am greșit să ne țineți într-un drum așa, cu ce am greșit noi că trebuie să circulăm în fiecare zi pe acest drum? Cu ce am greșit noi că trebuie să plătim roviniete. Sunt din Trușești. Aici aveți niște poze și vreau să vă vedeți cum arată un drum în 2019. Oameni buni, nu se poate așa ceva. V-aș invita pe toți, dacă aveți curajul, să veniți să vedeți cum arată un drum în comună la mine. Noi v-am votat și toți care stați pe scaunele acestea, stați datorită nouă. Faceți ceva pentru noi! ”, a spus Câșlariu.

Acesta a cerut conducerii Consiliului Județean să ia măsuri pentru ca aceste drumuri să fie câtuși de cât circulabile și să fie măcar plombate. Mai mult, Câșlariu a acuzat starea proastă a peticirilor făcute până acum, acesta precizând că acolo unde s-au pus plombe au apărut deja găuri.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, i-a spus că la prima licitație pentru lucrările la drumul strategic nu s-a prezentat nicio firmă și că își exprimă speranța ca la licitația de pe 9 septembrie să se înscrie mai multe firme, pentru a da drumul lucrărilor.

Până atunci facem lucrări de întreținere la acest drum. Nu aș zice că zona am neglijat-o. Există interes pentru cetățenii din această zonă și este și normal să fie nemulțumți. Vom face plombări și întrețiere până la derularea proiectului”, a spus Macaleți

 

2 thoughts on “VIDEO! Unul din organizatorii protestului pentru drumuri, apel către aleși în ședința de Consiliu Județean: Cu ce v-am greșit că trebuie să circulăm în fiecare zi pe aceste drumuri proaste. Toți stați pe scaunele astea datorită nouă!

  1. Aceiași mare problemă e si pentru drumul Flămânzi- Prăjeni! Suntem duși cu vorba de ani de zile, drumul este inpracticabil, totul e doar gropi. Nimeni nu face nimic. azi, 25.07.2019, drumul arată ca după război. De ce vă bateți joc de oameni? Avem și noi drepturi la drumuri mai bune, taxele le plătim, rovinietele la fel! Mașinile ni se strică, cine plăteste daunele? Vine toamna, iarna și iar nu se face nimic! Dar vor veni și alegerile…

  2. Vor veni alegerile si veti fi din nou dusi cu vorba,cu zaharelul,cu ce vreti voi de altii pe care sa zicem ca-i veti vota. Voi nu intelegi odata si pt totdeauna ca oricine ar veni pe scaunele acelea nu vor face absolut nimic pt voi cetatenii nemultumiti si revoltati??? Dar nimic…de la absolut nimeni nu indrazniti macar sa visati ca vor face ceva. Ba da…vor face ce-au facut toti pana azi. Va vor minti si va vor duce cu vorba. Iar voi,iarasi veti astepta noie alegeri in speranta ca….dar nu stiu ce speranta si n-am sa inteleg de ce inca visati cu ochii deschisi la “mai bine” Niciodata,dar niciodata nu va fi “mai bine”. Dupa 30 de ani,n-ati invatat lectia??? E trist.Poate dupa 50 de ani,poate dupa 100…macar stranepotii vostri o vor invata. De ce nimeni nu va face nimic?? Pai in primul rand ca nu sunt bani,dar asta nu v-o spune nimeni niciodata scurt pe doi,iar in al doilea rand,chiar daca ar fi bani,nu se vrea pana nu e rost si de ceva “ciuguleala” pt toti “alesii” vostri de-acolo care mereu,mereu vor face rocada intre ei,functie de cum vistati voi ca x sau y sau z ar putea intr-un final sa faca ceva. Vise frumoase multi zeci de ani de-acum incolo. Si pt cei care uitati…priviti inapoi in istorie si veti intelege cum sunteti prostiti an dupa an,deceniu,dupa deceniu de fiecare culoare politica perindata pe la conducere. Dar lasa ca vin alegerile…din nou…si din nou…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com