Adolescenti adusi la spital in coma alcoolica direct de la petreceri

felicitari6.jpg

Au baut de sarbatori in nestire pina au ajuns in coma alcoolica. Este cazul unor minori care au consumat bauturi alcoolice in zilele de Craciun pina au fost adusi la spital pentru ingrijiri medicale. Medicii pediatri spun ca adolescentii, cu virste intre 14 si 16 ani, au umplut urgentele in cele trei zile. Numai în a treia zi de Crăciun, au fost trei cazuri, dintre care o fată care a fost adusa bauta de la patinoar. Cei care au adus-o la spital au declarat cadrelor medicale ca tinara s-a imbatat de la vinul fiert pe care il cumparase de la chioscurile de linga patinoar.

"O fată a fost adusă pe braţe de mai mulţi tineri în Urgenţe de la patinoarul de vizavi si era în stare destul de gravă. Din păcate aceste sărbători au fost înţelese greşit de foarte mulţi tineri, care au ales să consume băuturi alcoolice în neştire”, a declarat Tamara Ciofu. Un alt adolescent de 15 ani a ajuns la spital in coma, fiind adus de niste prieteni cu un taxi. 

Medicii spun ca tinerii consuma tot mai mult bauturi alcoolice, marturie stind cazurile cu care se confrunta tot mai des in ultima perioada.

felicitari5.jpg

cartoane_castilio_1.jpg