Tânăra de aur a Botoșaniului! Campioana de la Cupa Mondială, Simona Radiș: Ne-am așteptat să fie greu, am plecat de acasă cu gândul că va fi o competiție grea

Simona Radiș, tânăra de 20 de ani, din Avrămeni, care a adus aurul României la Cupa Mondială de Canotaj, a participat alături de coechipiera sa, Ancuța Bodnar, dar și celelalte colege ale sale, care au obținut bronzul, la emisiunea La Măruță de la Protv.

Simona a povestit cu ce gânduri a plecat la competiția sportivă.

„Ne-am așteptat să fie greu, am plecat de acasă cu gândul că va fi o competiție grea, dar a fost un pas, un test pentru noi pentru că am văzut unde  ne aflăm față de celelalte țări”, a spus Simona Radis care a precizat că este cea mai importantă medalie pentru ea.

Tandemul- Simona Radis și Ancuța Bodnar a fost medaliat cu aur la etapa de Cupa Mondiala. Bronz a fost la patru rame, cu Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Viviana Bejinariu si Ioana Vrinceanu pe podium pentru Romania. Simona Radis are un parcurs de aur in canotaj. Anul trecut Simona s-a bucurat de succes in echipajul de 4 vasle, care a cucerit titlul la Campionatul European de tineret.

 

VIDEO O tânără din Botoșani a obținut aurul la Cupa Mondială de Canotaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *