VIDEO O tânără din Botoșani a obținut aurul la Cupa Mondială de Canotaj

O tânără din județul Botoșani a obținut medalia de aur la Cupa Mondială de Canotaj. Este vorba despre Simona Radis, în vârstă de 20 de ani, din comuna Avrămeni, o tânără plină de determinare și curaj, care reușește să facă performanță an după an.

Tandemul- Simona Radis și Ancuța Bodnar a fost medaliat cu aur la etapa de Cupa Mondiala. Bronz a fost la patru rame, cu Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Viviana Bejinariu si Ioana Vrinceanu pe podium pentru Romania.

Simona Radiș și Ancuța Nicoleta Bodnar

HAI ROMÂNIA !Dublu vâsle feminin (W2x).Fetele noastre, Simona Radiș (20 de ani, campioană mondială și europeană en-titre de tineret) și Ancuța Nicoleta Bodnar (20 de ani, campioană europeană en-titre de tineret), calificate în Finala A de duminică, 2 iunie, după ce au câștigat superb una din semifinale (reportaj anterior semifinalei). MULT SUCCES ÎN FINALĂ!#Herbalife #Negro2000

Gepostet von Federatia Romana De Canotaj am Samstag, 1. Juni 2019

”Totul a inceput la scoala, unde domnul antrenor George Bulie se afla in selectie. Acesta mi-a vorbit despre canotaj si despre oportunitatea care mi se oferea. La inceput raspunsul a fost in totalitate negativ, dar intr-un final am decis ca merita sa incerc! Si asa pe data de 1 octombrie 2013 ma aflam in cantonament la Snagov! De acolo a inceput drumul meu in canotaj, legitimata la CSA Steaua Bucuresti! Am inceput pregatirea si evolutia mea a fost una constanta! In anii urmatori am intrat in cadrul loturilor olimpice de juniori si seniori (in prezent)!”, a spus, potrivit aimx.ro, Simona Radis.

Au participat 42 de tari si au acumulat puncte doar 20. Romania a punctat prin cele opt echipaje ajunse in finalele A.

Simona Radis are un parcurs de aur in canotaj. Anul trecut Simona s-a bucurat de succes in echipajul de 4 vasle, care a cucerit titlul la Campionatul European de tineret.

One thought on “VIDEO O tânără din Botoșani a obținut aurul la Cupa Mondială de Canotaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com