VIDEO O tânără din Botoșani a obținut aurul la Cupa Mondială de Canotaj

O tânără din județul Botoșani a obținut medalia de aur la Cupa Mondială de Canotaj. Este vorba despre Simona Radis, în vârstă de 20 de ani, din comuna Avrămeni, o tânără plină de determinare și curaj, care reușește să facă performanță an după an.

Tandemul- Simona Radis și Ancuța Bodnar a fost medaliat cu aur la etapa de Cupa Mondiala. Bronz a fost la patru rame, cu Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Viviana Bejinariu si Ioana Vrinceanu pe podium pentru Romania.

”Totul a inceput la scoala, unde domnul antrenor George Bulie se afla in selectie. Acesta mi-a vorbit despre canotaj si despre oportunitatea care mi se oferea. La inceput raspunsul a fost in totalitate negativ, dar intr-un final am decis ca merita sa incerc! Si asa pe data de 1 octombrie 2013 ma aflam in cantonament la Snagov! De acolo a inceput drumul meu in canotaj, legitimata la CSA Steaua Bucuresti! Am inceput pregatirea si evolutia mea a fost una constanta! In anii urmatori am intrat in cadrul loturilor olimpice de juniori si seniori (in prezent)!”, a spus, potrivit aimx.ro, Simona Radis.

Au participat 42 de tari si au acumulat puncte doar 20. Romania a punctat prin cele opt echipaje ajunse in finalele A.

Simona Radis are un parcurs de aur in canotaj. Anul trecut Simona s-a bucurat de succes in echipajul de 4 vasle, care a cucerit titlul la Campionatul European de tineret.

One thought on “VIDEO O tânără din Botoșani a obținut aurul la Cupa Mondială de Canotaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *