Societatea Nova Apaserv nu reușește să angajeze personal, din cauza salariilor mici. Lider de sindicat: Cred că este singura societate din România unde 380 de calificați sunt angajați la salariul minim pe economie

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaSocietatea Nova Apaserv nu reușește să angajeze personal, din cauza salariilor mici. Cristian Sadovei, lider de sindicat, susține că din ianuarie, societatea a scos la concurs mai multe posturi, printre care și pentru instalator sau sudor și nicio persoană nu s-a înscris la concurs. Motivul este acela că acești oameni sunt plătiți cu minimul pe economie.:

380 de salariați de la societatea Nova Apaserv, din cei peste 500, primesc salariul minim pe economie.

Din 520 de angajați deja s-a ajuns ca 380 să primească minimul pe economie. Cred că este singura societate din România unde 380 de calificați sunt angajați la salariul minim pe economie.  E o problemă pentru că le pleacă salariații, iar din ianuarie și până acum din toate posturile scoase la concurs de instalator -sudor nu a fost depus niciun dosar. Nimeni nu-și depune dosarul pentru minimul pe economie”, spune liderul de sindicat.

Sindicaliștii au solicitat acordarea de tichete de vacanță pentru angajați, tocmai pentru a compensa activitatea angajaților de la Nova Apaserv. Ei au cerut totodată conducerii societății să se facă un audit de resurse umane, pentru a vedea unde sunt lipsuri și sincope.

 

 

One thought on “Societatea Nova Apaserv nu reușește să angajeze personal, din cauza salariilor mici. Lider de sindicat: Cred că este singura societate din România unde 380 de calificați sunt angajați la salariul minim pe economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *